Україна збільшила виробництво курятини

Україна збільшила виробництво замороженої курятини. Про це свідчать дані Держстатистики.

За рік виробництво замороженої курятини зросло на 17,5%. При цьому, виробництво охолодженої курятини впало на 9,6%.

У 2020 році вітчизняні птахівники виробили 218,4 тис. тонн охолоджених тушок курей і 152,4 тис. тонн заморожених тушок курей.

Зокрема, в грудні 2020 року було вироблено 19,9 тис. тонн охолоджених тушок курей і 16,1 тис. тонн заморожених тушок курей.

Всього у 2020 році Україна виробила 1 млн 80 тис. тонн курятини. Крім того, Україна наростила виробництво субпродуктів свійської птиці — на 14,7%, до 345,5 тис. тонн 2020 року.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *