Україна просуває на ринок Китаю сорго і курятину

Представники компетентних органів України та Китаю в ході відеозустрічі обговорили питання щодо спільних санітарних та фітосанітарних заходів.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

Як зазначається, були розглянуті практичні питання включення українських потужностей з виробництва харчових продуктів до відповідних реєстрів КНР.

Також учасники розглянули можливості проведення КНР оцінки системи державного контролю за вирощуванням сорго в Україні для отримання дозволу на експорт в КНР.

Крім того, під час Відеозустрічі обговорювалися перспективи підписання протоколів по інспекційним, карантинним і ветеринарно-санітарним вимогам для імпорту і експорту м’яса птиці між Україною і Китаєм.

Джерело: agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *