У 2020-21 рр. світове споживання мигдалю досягне 1,5 млн тонн

За прогнозами Міністерства сільського господарства США (USDA), світове виробництво мигдалю в 2020/21 рр. збільшиться на 15% в порівнянні з сезоном 2019/20 рр. до 1,7 млн тонн (у перерахунку на очищений мигдаль).

Світове споживання досягне 1,5 млн тонн. Експорт мигдалю виросте на 15% до 951 тис. тонн, повідомляє FruitNews за даними USDA.

Виробництво мигдалю в США збільшиться на 18% до 1,4 млн тонн за рахунок збільшення площ вирощування. 60% вирощуваного мигдалю призначені для експорту і очікується, що продажі на зовнішні ринки зростуть на 13% до 825 тис. тонн за рахунок збільшення поставок в ЄС, Індію та Східну Азію.

У країнах Євросоюзу урожай мигдалю виросте на 2% до 140 тис. тонн. Очікується, що імпорт мигдалю збільшиться на 15% до 325 тис. тонн завдяки зростаючому попиту з боку виробників харчових інгредієнтів, кондитерських виробів, а також прихильників здорового способу життя.

Імпорт даних горіхів в Китай зросте на 50% до 100 тис. тонн. Пандемія Covid-19 в січні 2020 року призвела до закриття багатьох переробних підприємств і торговельних точок, що призвело до скорочення поставок. Після відкриття переробних підприємства багато виробників збільшили використання мигдалю.

Джерело: east-fruit.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *